Back to Contact

Informatie en contact

S O F I E S W E E R S Interior Design

Interieuradvies

Wanneer je al een tijdje dezelfde inrichting hebt, is het vaak moeilijk om andere mogelijkheden van een ruimte te zien. Door het maken van plattegronden, schetsen en 3D computertekeningen kan ik je helpen om een frisse start te maken met meubels die je al hebt, eventueel in combinatie met nieuwe aanwinsten. Met dit totaalplan voor kleurgebruik, indeling, plafonds en vloeren krijg je van tevoren een goed beeld hoe het gaat worden en zal het een mooi geheel worden. Ook wanneer je een nieuw huis of bedrijfspand hebt gekocht en niet weet hoe je de ruimtes wilt gaan indelen, is interieuradvies aan te raden. Zo maak je gelijk een goede start.

Interieurvormgeving

Soms is interieuradvies niet genoeg, maar moeten de ruimtes zelf aangepast worden. Dit kan variëren van een muurtje dat weggebroken wordt, tot grote verbouwingen. Muren of trappen moeten verplaatst worden, ruimtes krijgen een andere functie of er moeten hele verdiepingen geplaatst of juist verwijderd worden. In nauw overleg maak ik een totaalplan voor je met technische tekeningen en maak ik het plan inzichtelijk door middel van schetsen en computerbeelden. In samenwerking met een bouwkundige en aannemer kan het plan uiteindelijk onder mijn toezicht ook ten uitvoer gebracht worden.

Verkoopstyling

Het zijn moeilijke tijden voor de woningmarkt: veel huizen staan maanden of zelfs jaren te koop zonder dat ze veel bezichtingen trekken. Het is frustrerend om ergens te moeten blijven wonen terwijl je eigenlijk weg wilt, en wanneer je al verhuisd bent kost een tweede huis je maandelijks veel geld aan hypotheek. Ik help je om aanpassingen te maken in je huidige inrichting, zodat potentiële kopers de mogelijkheden van jouw huis zien en enthousiast worden. Wanneer het huis leegstaat, kunnen we het weer een ziel geven door het in te richten. Dit kan ofwel virtueel door middel van 3D interieurimpressies, of door het tijdelijk huren van meubels. In samenwerking met een fotograaf kunnen er nieuwe goede foto’s gemaakt worden voor het internet en de makelaar. Zo doen we er alles aan om deze last van je schouders te nemen.

3D Visualisatie

Heb je zelf al duidelijke ideeën over hoe je je huis of bedrijfsruimte wilt inrichten, maar weet je niet hoe het uit zal pakken? Door het vertalen van je ideeën naar 3D visualisaties krijg je inzicht in wat wel of niet werkt. Zo heb je tastbare vellen die je op tafel kunt leggen en die je kunt bespreken met anderen. Je plannen worden als het ware van je hoofd naar het papier verplaatst, waardoor je weer ruimte krijgt voor nieuwe, misschien zelfs nog betere ideeën.

Ook aannemers, bouwbedrijven en collega’s kunnen bij mij terecht voor 3D visualisaties.


Contactgegevens

Frans Halsstraat 73
6523 CL Nijmegen

Tel. 06-45774431

mail@sofiesweers.com

KvK: 54310512

Neem voor meer informatie gerust contact op.


Contactformulier

Naam (*)

Email (*)

Onderwerp

Beveilingscode (*)

Your Message


Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden van SOFIESWEERS Interior Design.